De grafische nijverheid evolueert snel, heel snel. Om deze trend te blijven volgen - om niet te zeggen vóór te zijn - is investeren een noodzaak! Dit zette ons ertoe aan om de laatste jaren voor meer dan 20 miljoen € in nieuw materiaal aan te kopen.

Ons bedrijf

Eén van de belangrijkste troeven die u, als klant van Drukkerij T’Hooft, in de hand houdt is de samenwerking. We focussen daarom een niet onbelangrijk deel van onze inspanningen op onze eigen medewerkers en de sfeer waarin zij hun job uitoefenen. Een open bureelinfrastructuur waar interne communicatie ongehinderd is, draagt bij tot de dialoog tussen de werknemers.

In de praktijk resulteert dit in een uitermate efficiënte samenwerking, en, mocht het eens fout lopen, in een razendsnelle en afdoende probleemaanpak. Toch blijven wij een relatief kleine onderneming alwaar iedereen iedereen kent en respecteert zodat niemand voor verrassingen komt te staan.
We gaan ook prat op korte aan- en toeleveringstermijnen. Mits duidelijke en correcte afspraken kunt u uw drukwerk reeds enkele uren na aanlevering van de files in de handen houden.

Jouw privacy is belangrijk voor ons. We verwerken jouw gegevens op een integere, wettelijke en transparante manier. In ons privacy beleid leggen we je dit graag uit.


Brugstraat 186 - 9880 Aalter
Tel. +32 9 325 92 92 info.drukkerij@thooft.be