Geschiedenis

Het verhaal van Drukkerij T'Hooft gaat terug tot september 1949, toen oprichter Raphaël T'Hooft kort na de oorlog besloot op zelfstandige basis te beginnen. Het oorspronkelijke drukkerijtje, toen gevestigd te Landegem, was slechts een schim van wat het nu geworden is. De expansie kwam pas goed op gang eind de jaren '70. Als resultaat van aanhoudende investeringen in modernere technologie is het bedrijf op 60 jaar tijd reeds 4 maal verhuisd, telkens voorafgegaan door talloze uitbreidingen.
De drukkerij is sinds 1996 gevestigd in Aalter, en verhuisde er recent nog - in 2006 - van de Durmelaan naar een gloednieuw complex in de Brugstraat.

De evolutie van 1947 tot nu...

De aanhoudende investeringen zijn een must voor een gemotiveerd en dynamisch bedrijf dat wil meegroeien in een snel evoluerende concurrentiële wereld als de grafische industrie.

Toch is Drukkerij T'Hooft niet een van de zovele rotatiedrukkers in de Benelux of Europa.
T'Hooft maakt naam met unieke producten die een onmiskenbare meerwaarde bieden aan het cliënteel. Daartoe zijn de persen dan ook uitgerust met extra's zoals inline perforatiegroepen en unieke vouwapparaten. Onze medewerkers vinden steeds iets speciaals dat op maat van uw product of onderneming gesneden is!

De continue expansie, die af te leiden valt uit voorgaand historisch overzicht, trekt zich uiteraard ook door in cijfers. De gestage groei van omzet, cashflow en investeringen bevestigt dat de evolutie gesteund gaat op een solide managementbasis die het belang van de klant centraal plaatst.

Brugstraat 186 - 9880 Aalter
Tel. +32 9 325 92 92 info.drukkerij@thooft.be